FAQ Deskhunters

Min favorit arbetsplats är inte med i plattformen, kan jag rekommendera den för er?
Aj då, vad slarvigt av oss! Rekommendera gärna din favvoplats genom att skicka ett mail till hello@deskhunters.com, så ser vi till att tända upp den. När lokalen har anslutit får du självklart en liten bonus 😉
Deskhunters finns inte i min stad
Håll ut, vi skyndar oss så fort vi kan att tillgängliggöra Deskhunters i överallt. Skicka gärna ett mail till oss på hello@deskhunters.com så hittar vi gärna ett par Space Owners nära dig.
Hur rapporterar jag en lokal på Deskhunters
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Har du varit med om en tråkig upplevelse och vill rapportera ditt besök kan du antingen göra det genom hemsidan på www.deskhunters.com/report-location, eller genom att maila oss på hello@deskhunters.com. Uppge lokalens namn, adress, tid på din incheckning samt vad det är du vill rapportera så återkommer vi till dig inom 24 h
Hur aktiverar jag rabattkoder och vad är skillanden mellan kampanj & kuponger
Under plånboken kan du aktivera dina promotions. En kampanj är en kod som ger rabatt över längre tid medan en kupong är en rabatt för ett specifikt köp. Kampanjer är alltid aktiva och rabatten läggs på vid köpets slut medan kuponger aktiveras vid köptillfället.
Hur reserverar jag en plats?
Genom att klicka på en lokal som du vill jobba ifrån så hittar du knappen för att reservera en plats. Välj sedan vilken dag och den tid du vill att din reservation ska gälla. Ange sedan längden du vill boka sen är du färdig. Kom ihåg att du måste checka in inom 60 minuter från reservationens start annars förlorar du din plats.
Vad är skillnaden mellan C och O på kartan?
C och O avser vad för typ av arbetsyta lokalen har. C står för Coffice och innebär en arbetsplats i cafékaraktär och O står för Office och innebär en arbetsplats i kontosmiljö.
Vad betyder de olika färgerna på kartan?
De olika färgerna indikerar realtidstillgängligheten för en lokal. Grönt = det finns ledig plats i lokalen. Rött = lokalen är inte tillgänglig just nu, antingen helt uthyrd eller stängd för dagen, lokalen kan däremot fortfarande reserveras för framtiden. Grått = Lokalen är ännu inte aktiverad och kommer att tändas upp inom kort. Om det finns ett litet m i det övre högra hörnet betyder det att Meeting Rooms finns tillgängliga på platsen.

Hittar du fortfarande inte svaret på din fråga?

Typ av användare:
Tack! Vi har fått din fråga och återkommer snart
Oj! Något gick fel, försök igen