Press och Media

Om Deskhunters
Marketplace growth challenges - Talk with Sebastian Martinez
Mars – 2023
ELSA

In the wake of the liquid office where employees want to work from anywhere their life is pressing rather than go to a specific place to do work, new solutions are emerging.

A black arrow
Ett brutet ekosystem
Därför ska du säga hej till Hej!Workshop
Januari–2023
Svenska Nomader

När Kungens Kurva går från shoppingcenter till mötesplats flyttar Hej!Workshop in, ett coworking-koncept som tagits fram i samarbete med IKEA för företag. Här är svaren på varför du bör komma in och säga hej.

A black arrow
Ett brutet ekosystem
Upplev ett av Sveriges snyggaste kontor
November-2022
Svenska Nomader

Som digital nomad kan det kännas svårt att hitta en vettig plats att arbeta ifrån. I sviterna av pandemin vill vi mer än någonsin ha större kontroll på när vi jobbar, men också var. Begreppet coworking har aldrig varit så hett som nu och att hitta en hållbar struktur för distansarbete är viktigare än någonsin.

A black arrow
Ett brutet ekosystem
Cafékedjan Bröd & Salt satsar på coworking
Oktober–2022
Svenska Nomader

Stockholmsbaserade cafékedjan Bröd & Salt har dragit igång ett eget coworking-initiativ för att bättre kunna ackommodera gäster som vill både fika och jobba.

A black arrow
Ett brutet ekosystem
Ökningen av distansarbetare kräver en samhällsförändring

Att jobba på distans var på uppgång redan innan pandemin bröt ut. Här och var kunde man se personer sitta och arbeta från sina laptops i mer offentliga miljöer som caféer...

A black arrow
Ett brutet ekosystem
Ökat behov av space as a service for arbetsplatser

Framtidens arbetsliv är inte distansarbete, framtidens arbetsliv är valfrihet. Så säger Lisette Sutherland, författare till boken Work Together Anywhere. För även om många under pandemin fått upp ögonen för vilka möjligheter det finns med distansarbete, finns det även en baksida som medföljer när man inte själv får välja om man vill arbeta på distans eller inte. Något som bidrar till att det ställs större krav på företag att ställa om till hybrida arbetsmiljöer.

A black arrow
Om Deskhunters
Hitta din nästa arbetsplats on-the-go med Deskhunters
april-2022
Svenska Nomader

De senaste åren har det växt fram allt fler coworking-ställen och lösningar för flexibla kontorsplatser till följd av att antalet distansarbetare har ökat. Trots det finns det fortfarande en stor, växande, grupp som trivs bäst med att kombinera traditionella kontorsplatser med caféer, hotellobbys och andra platser som i grunden inte är tänkta som arbetsyta. Allt beroende av plats och behov för stunden, och utan att bli inlåst i abonnemang eller begränsade utbud.

A black arrow
Post-Covid kontoret
The future of HR by Jobylon - Emelie Fågelstedt & Sebastian Martinez
mars-2022
Jobylon

The attitude towards remote work is fundamentally changing, especially amongst employees. A report from Svenskar & Internet revealed that 9 of out 10 want to continue working remotely, even after the pandemic. Are companies ready to adjust their definition of where work can be done in order to attract and preserve talents?

A black arrow